Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia

421346
1121
7257
23.11.2022
Hashim Kawsin

Hashim Kawsin

21508695
158000
257
16.05.2020
MY
Описание видео:

Disclaimer: I give my own voice commentary and opinion and the video clip used under fair use. Hashim Kawsin is an internet Youtube where viewers play an active role. This is an Independent channel not owned by any special parties. Thank You. 📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀 Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing". 📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀 Any business and sponsors just email to: hadisone2020🤍gmail.com Thank You. 📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀📀 Keyword pru 15 malaysia tarikh pru 15 malaysia pru 15 malaysia date pru 15 malaysia wikipedia pru 15 pru 15 malaysia prediction pru 15 malaysia sudah bersedia borang petugas pru 15 terengganu bantah pru 15 pru 15 calon bertanding pru 15 calon pkr pru 15 calon muda pru 15 calon pas pru 15 calon umno pru 15 candidate cara mengundi pru 15 calon pru 15 selangor calon pru15 terengganu calon bn pru 15 calon pkr pru 15 calon umno pru 15 calon pru 15 kelantan pilihan raya umum ke 15 pilihan raya umum ke-15 (pru-15) pilihan raya umum dewan negeri johor ke-15 pilihan raya umum malaysia ke-15 pilihan raya umum dun melaka ke-15 pilihan raya umum ke-15 (pru15) pru yang ke 15 pru 15 bakal perdana menteri ke 10 bakal perdana menteri malaysia ke 9 bakal pm ke 9 perikatan nasional perikatan nasional ahli perikatan nasional adalah perikatan nasional alliance anti perikatan nasional asas hukum perikatan nasional a halim perikatan nasional alamat perikatan nasional ahli perikatan nasional ustaz abdullah perikatan nasional daftar ahli perikatan nasional perikatan nasional bagan serai perikatan nasional bergabung perikatan nasional bertanding logo perikatan nasional baru bantuan perikatan nasional logo perikatan nasional dan bersatu bantuan perikatan nasional 2021 bersatu perikatan nasional bakul perikatan nasional bemban perikatan nasional bakul prihatin wanita perikatan nasional bakul prihatin perikatan nasional bakul perihatin wanita perikatan nasional baju korporat perikatan nasional blog pro perikatan nasional bakul makanan perikatan nasional beza muafakat nasional dan perikatan nasional perikatan nasional cabinet perikatan nasional candidate 2022 components of perikatan nasional ceramah perikatan nasional cikgu muna perikatan nasional calon ketua menteri melaka perikatan nasional cabinet perikatan nasional perikatan nasional cabinet list perikatan nasional melaka candidate perikatan nasional collapse perikatan nasional colour senarai calon perikatan nasional melaka perikatan nasional ditubuhkan perikatan nasional didaftarkan daud perikatan nasional dasar perikatan nasional daftar bakul prihatin wanita perikatan nasional umno keluar dari perikatan nasional parti dalam perikatan nasional johor umno tarik diri dari perikatan nasional pas dalam perikatan nasional perikatan nasional ekonomi perikatan nasional ebook top 10 earners in perikatan nasional perikatan nasional facebook perikatan nasional font perikatan nasional fb perikatan nasional fans fong kai ling perikatan nasional fong khai ling perikatan nasional fb perikatan nasional font perikatan nasional karen fong perikatan nasional perikatan nasional gif perikatan nasional gopeng perikatan nasional government perikatan nasional pasir gudang gabungan perikatan nasional johor pejabat perikatan nasional gombak gaji menteri perikatan nasional hassan bin rashid perikatan nasional (pn) hassan bin rasid perikatan nasional perikatan nasional headquarters pakatan harapan pakatan harapan achievements pakatan harapan arau pakatan harapan ada berapa parti pakatan harapan akan boikot sidang parlimen pakatan harapan azmin ali anti pakatan harapan blog azmin pakatan harapan ahmad daniel pakatan harapan mou government and pakatan harapan gerakan anti pakatan harapan pakatan harapan bachok pakatan harapan budget 2022 pakatan harapan bagan datuk pakatan harapan besut pakatan harapan bera pakatan harapan bayan baru pakatan harapan bertanding bloglist pakatan harapan blogger pakatan harapan terkini bajet pakatan harapan blog pro pakatan harapan bersatu keluar pakatan harapan baju pakatan harapan blog anti pakatan harapan buku pakatan harapan blog pakatan harapan kerengga buku jingga pakatan harapan pdf pakatan harapan calon pru15 pakatan harapan contact pakatan harapan calon sabah pakatan harapan calon list calon pakatan harapan melaka carta organisasi pakatan harapan collapse of pakatan harapan cabinet pakatan harapan 2018 calon pakatan harapan prn johor csa pakatan harapan pakatan harapan youth chief pakatan harapan presidential council pakatan harapan cabinet members 2018 pakatan harapan di kelantan pakatan harapan dan muda pakatan harapan dan pkr pakatan harapan dun luit mou pakatan harapan dan kerajaan manifesto pakatan harapan yang telah dilaksanakan why did bersatu leave pakatan harapan

Кадры из видео
Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia
Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia
Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia
Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Hanafi Hanafi
2023-01-01 02:26:20

Sukur Alhamdulillah semuga kita semua sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah SWT insyaallah

Amar Husaini Ismail
2022-12-10 03:39:52

Sunnah menang ada pra-syarat & ciri-cirinya. Yang rosak ketika kita memilikkan Tuhan, dakwaan kebenaran hanya pada kita. Tetap yakin masa depan hanya milik Islam, segalanya pada pilihan Allah dan izinNya. Jalan syurga ini luas. المستقبل في هذا الدين

LOL WHO
2022-12-09 10:10:09

Dia cakap benda yg betul...tgklah ape yg parti DAP tuntut.

Even rakyat China pun memberontak sekarang kepada komunis..
Dan hantar anak mereka belajar ke Malaysia...diorang tak suka...
So kenapa nak approvekan

hanahpe saravi
2022-12-07 01:48:39

mantap ust...

Yusof bin sabudi. Yusof femeli
2022-12-06 08:37:03

Nenan pon .tak ada pati pon .yg boleh nedamai kan .sebat zalim atas yusof sabudi

Harris Ismail
2022-12-04 00:25:05

Politik islam : youtu.be/f-qsQe4yjGo youtu.be/f-qsQe4yjGo
TG Abdul Hadi Awang

King Min
2022-12-03 14:25:29

Cth dakwah para ulamak yg sbnr tk da nk mngaib mndambu domba

anga angah
2022-12-02 22:55:31

Nak petik sikit..."..ketika islam naik, diberi kuasa, semua orang suka..."-ustaz. Tapi realiti nyata terbalik kerana ini bukan kerajaan majoriti suara rakyat...Dah tu kesimpulannya apa? Betul ke islam yang sedang 'dinaikkan' sekarang? Satu kemusykilan aku sebab benda ni sangat-sangat ketara berlakunya. Nak tahu satu benda??? Ringgit kita dah difitnah ke? Cuba pergi tengok patternnya sejak kurang 2 bulan yang lepas. Dengan 'melompat-lompat' dia turun dan dengan terbang di naik, hanya kurang 4 minggu untuk jadi tersangat kukuh semula? Mustahil! Aku dibesarkan dengan dengar berita, dan walaupun dalam keadaan ekonomi pesat membangun, tanpa gangguan daripada sesiapa, benda seperti ini tak pernah terjadi di mana-mana. Dalam kurang sebulan, ringgit dah naik 40 sen per dollar? Mengarut, melainkan...ada tangan 'ghaib' yang diibatkan. Bagi alasan harga barang naik sebab ringgit, tapi realiti, ada yang kaya-raya setelah 'berspekulasi sesama sendiri'. Patutlah bila rakyat complain harga mahal, buat pekak je, rupanya ramai yang tengah 'menangguk' dekat air keruh. Memang setanlah! Jangan main-main dengan angka. Ya, angka tak boleh menipu, tapi pengurusnya mampu. Kalau benar bagai dikata, maknanya memang ada proksi Yahudi dikalangan kita. Baca Qunut Nazilah korang, baca. Moga Allah beri kita hidayah dan turunkan kita kebaikan. Amin. youtube.com/results?search_query=%23manismulutberbisa #manismulutberbisa . youtube.com/results?search_query=%23tolakarabsaudi #tolakarabsaudi . youtube.com/results?search_query=%23hati #hati -hatidenganwahabi. youtube.com/results?search_query=%23qunutsubuhdiawalpagi #qunutsubuhdiawalpagi . youtube.com/results?search_query=%23allahmahamengetahui #Allahmahamengetahui . Salam.

Manintim Orlando
2022-12-02 13:19:47

Video bila ni...?

Takiya Azrin
2022-12-01 16:49:09

Kami menangkap perempuan-perempuan mantap sebagai tebusan. Kami inginkan seks dengan mereka tetapi dengan melakukan 'azl (Mencabut zakar sebelum keluar mani bagi mengelak persenyawaan). Kami bertanya Rasulullah (ﷺ), dan baginda bersabda: Tiada bezanya jika kamu tidak cabut keluar, kerana setiap roh yang ditakdirkan lahir hingga Hari Kiamat akan dilahirkan.

Sahih Muslim 1438a

Qistina Qistina
2022-11-30 11:56:01

Inilah yg dikata islam liberal yg dapat perintah malaysia islam yg bebas Tampa akidah ahli sunah mereka yg tafsir islam ikut kehendak mereka sendiri dia islam yg dlm nya tidak suka dgn ajaran ini. Org ini sudah ada di zaman rasullah inilah dia org2 munafik

J1mini J1mini
2022-11-30 09:27:27

Tak nk mnghina mngkritik tp x semestinya anwar pm 10 mmbawa pemerintahan Islam sepenuhnya kita perlu mnyiasat dan lalui dulu apa yg bakal berlaku. Hari masih muda utk anwar mmimpin.harapan sya jgn mnggadaikn negara kita krn kaum pnjajah

Gigamen
2022-11-30 09:21:15

Sebuah hadis sahih ada menyatakan bahawa setiap 100 tahun Allah akan menghantar seorang mujadid yang akan memperbaharui Islam.

Tahun terakhir Islam jatuh iaitu pada tahun 1924 pada era kejatuhan Kesultanan Turki Uthmani yang telah dirancang oleh kolonial barat iaitu British, Perancis, Empayar Rusia, Itali, Greece, dan lain2 yg memusuhi Islam.

Kalau digenapkan selama seratus tahun bermula daripada tahun 1924.

Tahun itu sama dengan tahun dimana Raja Johor akan mendapat naungan sebagai Yang Di-Pertuan Agong di Malaysia pada tahun 2024.

Zamzuri Zaimi
2022-11-29 19:47:05

Cash is king

Tuan Tazhan Official
2022-11-29 19:15:34

Islam naik sebelah timur?..kelantan ke?

abdul halim
2022-11-29 13:57:14

Semoga PN memimpin Malaysia

Hanita Abu samah
2022-11-29 04:03:50

Ulama Allah syg..Allah dh jemput...

RHS Media Resources
2022-11-28 20:34:09

apa maksud Islam memimpin?

TheJudge
2022-11-28 15:02:40

Tapi yg jadi PM ni..mmg ketagih nak jadi PM..🤣🤣🤣🤣

Что ищут прямо сейчас
descargar black adam Рада нацбезпеки RW park shin hye kdrama roblox cesky no phone for a day munger os melhores hinos что приготовить на завтра josodo реакция mgi 伴睡 Vehicle Champions baarishkijaaye бассейн глубокий анна банщикова фильмография siêu nhân nhện КиК carregador usina kombi kanae
Похожие видео
01.12.2022
Ustaz Sidek Noor - KEBANGKITAN ISLAM SEDANG BERLAKU DI NEGARA KITA

Ustaz Sidek Noor - KEBANGKITAN ISLAM SEDANG BERLAKU DI NEGARA KITA

27.06.2022
ZAHID PERLU UNDUR SEGERA | BONGKAR SIAPA ZAHID HAMIDI - TAJUDIN

ZAHID PERLU UNDUR SEGERA | BONGKAR SIAPA ZAHID HAMIDI - TAJUDIN

09.12.2022
Rahsia Disebalik Keislaman Shah Rukh Khan

Rahsia Disebalik Keislaman Shah Rukh Khan

15.12.2022
Baru Je Anwar Ibrahim Buat Keputusan, Sekali Ini Pula Terjadi! Ustaz Kazim Elias Isu Najib Rosmah

Baru Je Anwar Ibrahim Buat Keputusan, Sekali Ini Pula Terjadi! Ustaz Kazim Elias Isu Najib Rosmah

25.11.2022
Baru Je Anwar Ibrahim Jadi Perdana Menteri, Sekali Ini Pula Terjadi! Ustaz Kazim Elias PM PN PH BN

Baru Je Anwar Ibrahim Jadi Perdana Menteri, Sekali Ini Pula Terjadi! Ustaz Kazim Elias PM PN PH BN

10.11.2022
Kenapa ISR4EL Terdesak Tanam 250,000,000 Pokok Gharqad?

Kenapa ISR4EL Terdesak Tanam 250,000,000 Pokok Gharqad?

07.11.2022
Rahsia Rawatan Ustaz Kazim Elias Sehingga Sembuh Sepenuhnya

Rahsia Rawatan Ustaz Kazim Elias Sehingga Sembuh Sepenuhnya

17.10.2022
Muhammad Bin Salman Beri Amaran Keras Bagi Siapa Berani Menghalang Agenda nya

Muhammad Bin Salman Beri Amaran Keras Bagi Siapa Berani Menghalang Agenda nya

23.11.2022
Biar Parlimen, bukan Agong, pilih Perdana Menteri

Biar Parlimen, bukan Agong, pilih Perdana Menteri

26.10.2022
RENTASAN 1238 | GEMPAR!! KINI HUJAH ISMAIL SABRI TERNYATA 'MAKAN TUAN'?

RENTASAN 1238 | GEMPAR!! KINI HUJAH ISMAIL SABRI TERNYATA 'MAKAN TUAN'?

04.12.2022
MATILAH MUHYIDDIN KALI INI!! SAH AGONG BAKAL TERLIBAT SIASAT RM600 BILLION MUHYIDDIN??? TERUKNYA

MATILAH MUHYIDDIN KALI INI!! SAH AGONG BAKAL TERLIBAT SIASAT RM600 BILLION MUHYIDDIN??? TERUKNYA

24.12.2022
ANWAR PECAT ZAHID HAMIDI! INI REALITI PALING DASHYAT PAHIT UNTUK ZAHID DAN UMNO

ANWAR PECAT ZAHID HAMIDI! INI REALITI PALING DASHYAT PAHIT UNTUK ZAHID DAN UMNO

28.12.2022
NEGARA ROSAK DISEBABKAN UMNO ,BONGKAR KENAPA ANTI DAP, MUSUH JADI CINTA   - Awang Hashim

NEGARA ROSAK DISEBABKAN UMNO ,BONGKAR KENAPA ANTI DAP, MUSUH JADI CINTA - Awang Hashim

24.11.2022
Mesiah Di Israel Dah Muncul.. Mengaku Penyelamat Yahudi

Mesiah Di Israel Dah Muncul.. Mengaku Penyelamat Yahudi

11.01.2023
Haq Khateeb Hussain Mampu MELAKUKAN INI

Haq Khateeb Hussain Mampu MELAKUKAN INI

19.12.2022
GUANG ENG GUNA NAMA AGONG, INI KERAJAAN PH BUKAN KERAJAAN PERPADUAN !! DEWAN JADI SARKAS

GUANG ENG GUNA NAMA AGONG, INI KERAJAAN PH BUKAN KERAJAAN PERPADUAN !! DEWAN JADI SARKAS

23.11.2021
BENARKAH USTAZ KAZIM DIUJI SAKIT MISTERI LAGI?

BENARKAH USTAZ KAZIM DIUJI SAKIT MISTERI LAGI?