진하고 쫀득한~ 퍼지 브라우니 만들기 : Fudgy Brownie Recipe : ブラウニー | Cooking tree

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22.10.2019
Cooking tree 쿠킹트리

Cooking tree 쿠킹트리

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18.05.2015
KR
Описание видео:

초콜릿을 듬뿍 넣어 진하고 쫀득한 퍼지 브라우니를 만들었어요~ ♥더 자세한 레시피와 설명은 밑에 더보기 버튼 눌러 확인 해 주세요♥ ♡For more detailed recipes, please click on the down below♡ 초콜릿을 듬뿍 넣어 진하고 쫀득한 퍼지 브라우니를 만들었어요~ 윗면에 파사삭 부서지는 얇은 막이 생겨 더 멋스럽고 진한 초콜릿의 풍미가 가득하답니다~^^ 위에 얇은 막이 생기게 하려면 달걀을 중탕한 뒤 뽀얗게 거품을 내서 만들어야 막이 잘 나오더라구요~ 브라우니는 스테이크 처럼 굽는 정도에 따라 식감이 달라지기 때문에 취향에 맞게 조절하시면 좋을 것 같아요~ 저는 테두리 부분은 거의 익고 중간 부분은 촉촉하고 쫀득한 느낌이 나도록 구웠어요~ 굽고 냉장실에서 하루 정도 굳혔다 먹으면 쫀쫀한 느낌으로 굳어 식감이 좋은 것 같아요~ 즐겁게 시청하세요~♬ Enjoy~ *자세한 레시피 설명은 유튜브 자막 기능을 켜서 확인해주세요~ - ▶틀 사이즈 Mold size : 16cm x 21cm ▶재료 다크 초콜릿 200g 무염버터 120g 달걀 120g 갈색 설탕 150g 바닐라익스트랙 2g 중력분 40g 코코아파우더 25g 소금 2g ▶레시피 1. 다크 초콜릿과 무염버터를 뜨거운 물이 담긴 냄비 위에 올려 중탕으로 녹인다. 2. 달걀을 풀고 갈색설탕과 바닐라익스트랙을 넣고 섞은 뒤 뜨거운 물이 담긴 냄비 위에 올려 설탕이 완전히 녹을 때까지 섞는다. 3. 핸드믹서로 뽀얗게 거품이 올라올 때까지 휘핑하고 초콜릿 혼합물을 넣고 섞는다. 4. 중력분, 코코아파우더, 소금을 체 쳐 넣고 섞은 뒤 버터를 바르고 유산지를 붙인 틀에 넣고 평평하게 한다. 5. 170도 (180도 20분 예열) 오븐에서 25~30분 정도 굽고 식힌다. ▶Ingredients 200g Dark chocolate 120g Unsalted butter 120g Egg 150g Brown sugar 2g Vanilla extract 40g All-purpose flour  25g Cocoa powder  2g Salt 시청해주셔서 감사합니다~♥ Thank you for watching~ - ▶제 영상은 유튜브와 네이버TV에만 업로드 되고 있습니다~ 이 영상을 무단 도용하거나 2차 편집 및 재업로드를 금지합니다. My video is only uploaded to YouTube and Naver TV. Unauthorized theft of this video or 2nd edit and reupload is prohibited. ▶영상을 좋게 봐주시고 좋은 마음으로 제안을 주시는 건 감사하지만 자유로운 영상 제작을 위해 광고와 협찬 등은 받지 않고 있습니다~^^ ▶Community Subtitles If you can translate into another language, I would appreciate it if you could use the link below to add subtitles to this video~^^ 다른 언어로 번역이 가능하신 구독자님들께 도움을 요청드립니다~ 아래 링크를 통해 자막을 추가해주시면 감사하겠습니다~^^ 🤍🤍youtube.com/timedtext_video?v=0IRilKlXAOI&ref=share

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Комментарии пользователей:
나현
2022-08-10 18:14:38

이 댓글을 보실수 있을진 모르겠지만 제가 원형팬에 구우려고하는데 정량대로하면 1호가나은지 2호가나은지 알려주실수 있으신가요ㅜㅠㅜㅜㅜㅠㅜㅜㅜㅜ

Good food ASMR
2022-08-05 16:10:20

Wow! New sub here! I have brownies compilation on my page too and your video looks perfect! Hope to stay connected!

Hh
2022-07-31 16:25:41

예열은 얼마나 하면 될까요??

arson
2022-07-15 14:03:51

i thought i could do this until you said to whip the egg mixture ;n; i’m allergic to eggs and use an egg alternative

Khadar Mohideen
2022-07-11 12:25:43

Very slow

Mojonverde
2022-07-08 13:42:48

Vengo por felix🥳

Ximena R
2022-07-07 03:32:22

How can I know that the brownie has the ideal texture without taking it out of the oven? Or does the same thing happen to them as cakes that deflate if you take them out before the oven?

서연순
2022-07-05 08:11:57

가로세로23인 정사각형에 구우려면
2배로 하면될까요?

Saadia Siddiq
2022-07-01 19:47:31

This is the best brownie recipe ever I tried it and loved it

명이
2022-06-29 14:01:57

혹시 틀 몇 센치 사용하시나요?

Pei sze Lee
2022-06-28 15:16:08

How many percentage that you are using for the dark chocolate?

토르제노
2022-06-22 05:26:17

맛있게 나왔어요 감사합니다!

mehdi boutachrift
2022-06-16 23:10:18

I tried your recipe, but fall apart in the midle, but taste so goood, can you tell me what I'm doing wrong

Salsabil Hasan Saba
2022-06-15 13:44:06

This video is so ridiculously slow that I'm watching it on 2x speed but it's still looking like -0.5x

Weird Person
2022-06-07 04:53:57

do I use unsweetened cocoa powder or sweetened cocoa powder?

aaethervox
2022-06-05 05:52:35

here's the english method + converted ingredients! pls correct me if there are any mistakes :)

Fudgy Brownies
12 servings

Ingredients:
200g of dark chocolate
120g of unsalted butter
2 eggs
150g of brown sugar
½ tsp of vanilla extract
40g of plain flour
25g of cocoa powder
A pinch of salt

Method:
1. Cut the butter up into small squares. This will make it easier to mix.

2. Grease a rectangular baking tin (around 16cm x 21cm) with melted butter and a pastry brush. Then place baking paper into the tin. The butter will help it stick.

3. Finely chop the dark chocolate on a cutting board. Place into a large mixing bowl. Place it inside a saucepan with hot water in it. Add the butter and mix well until a smooth, slightly viscous liquid forms. Remove from the saucepan.

4. In a separate bowl, whisk the eggs.

5. Add brown sugar and vanilla extract into the egg mixture. Whisk well.

6. Place the egg mixture inside a saucepan with hot water in it. Whisk until the sugar melts. Remove from the saucepan.

7. Using an electric whisk, whisk again until the mixture is creamy and forms a ribbon.

8. Pour in the chocolate mixture and gently fold it in until well combined.

9. Sift the plain flour, cocoa powder and salt into the mixture. Gently fold until well combined and a dark, thick, creamy mixture forms.

10. Pour the brownie mixture into the baking tin and spread evenly. Bake at 170C / 140C fan-forced / 350F, gas 4 for 25-30 minutes.

11. Cut into squares and serve.

blue jays
2022-06-01 12:47:24

I did it yesterday and it was so delicious so today I made it again It’s very easy to make thank you for the recipe!

FilipinoFoodie
2022-05-30 14:39:22

Who has the recipe in cups??

hanah hholly
2022-05-28 12:14:42

I tried this recipe but not look like this ㅠㅠ

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