Terkini!! Kerajaan Baharu: Gabungan PN, BN, GPS, GRS Selepas PRU 15

82168
374
686
20.11.2022
Hashim Kawsin

Hashim Kawsin

21508695
158000
256
16.05.2020
MY
Описание видео:

perikatan nasional perikatan nasional ahli perikatan nasional adalah perikatan nasional alliance anti perikatan nasional asas hukum perikatan nasional a halim perikatan nasional alamat perikatan nasional ahli perikatan nasional ustaz abdullah perikatan nasional daftar ahli perikatan nasional perikatan nasional bagan serai perikatan nasional bergabung perikatan nasional bertanding logo perikatan nasional baru bantuan perikatan nasional logo perikatan nasional dan bersatu bantuan perikatan nasional 2021 bersatu perikatan nasional bakul perikatan nasional bemban perikatan nasional bakul prihatin wanita perikatan nasional bakul prihatin perikatan nasional bakul perihatin wanita perikatan nasional baju korporat perikatan nasional blog pro perikatan nasional bakul makanan perikatan nasional beza muafakat nasional dan perikatan nasional perikatan nasional cabinet perikatan nasional candidate 2022 components of perikatan nasional ceramah perikatan nasional cikgu muna perikatan nasional calon ketua menteri melaka perikatan nasional cabinet perikatan nasional perikatan nasional cabinet list perikatan nasional melaka candidate perikatan nasional collapse perikatan nasional colour senarai calon perikatan nasional melaka perikatan nasional ditubuhkan perikatan nasional didaftarkan daud perikatan nasional dasar perikatan nasional daftar bakul prihatin wanita perikatan nasional umno keluar dari perikatan nasional parti dalam perikatan nasional johor umno tarik diri dari perikatan nasional pas dalam perikatan nasional perikatan nasional ekonomi perikatan nasional ebook top 10 earners in perikatan nasional perikatan nasional facebook perikatan nasional font perikatan nasional fb perikatan nasional fans fong kai ling perikatan nasional fong khai ling perikatan nasional fb perikatan nasional font perikatan nasional karen fong perikatan nasional perikatan nasional gif perikatan nasional gopeng perikatan nasional government perikatan nasional pasir gudang gabungan perikatan nasional johor pejabat perikatan nasional gombak gaji menteri perikatan nasional hassan bin rashid perikatan nasional (pn) hassan bin rasid perikatan nasional perikatan nasional headquarters letterhead perikatan nasional perikatan nasional ipoh perikatan nasional ismail sabri perikatan nasional in chinese ikrar perikatan nasional iqbal razak perikatan nasional ibu pejabat perikatan nasional ismail sabri perikatan nasional parti perikatan india muslim nasional parti perikatan india muslim nasional (iman) samsudin ismail perikatan nasional umno ministers in perikatan nasional perikatan nasional jawi perikatan nasional jerantut manifesto perikatan nasional johor perikatan nasional prn johor parti perikatan nasional johor jkom perikatan nasional jawatankuasa perikatan nasional manifesto perikatan nasional prn johor jumlah mp perikatan nasional jumlah ahli parlimen perikatan nasional prn johor perikatan nasional perikatan nasional ketereh perikatan nasional kalah pelancaran perikatan nasional kelantan kabinet perikatan nasional kerajaan perikatan nasional tumbang konvensyen perikatan nasional kabinet perikatan nasional 2020 kami perikatan nasional kerajaan perikatan nasional ketua pemuda perikatan nasional ketua wanita perikatan nasional kenyataan media perikatan nasional ketua penerangan perikatan nasional perikatan nasional logo vector perikatan nasional lirik lagu perikatan nasional perikatan nasional new logo link bakul prihatin wanita perikatan nasional logo bersatu perikatan nasional lirik lagu perikatan nasional logo baru perikatan nasional live perikatan nasional logo perikatan nasional vector perikatan nasional masjid tanah perikatan nasional merbok perikatan nasional mp perikatan nasional melaka calon perikatan nasional mps parti perikatan nasional melaka perikatan nasional wikipedia melayu pengerusi perikatan nasional melaka mohon bakul prihatin perikatan nasional majlis presiden perikatan nasional menteri kanan perikatan nasional members of perikatan nasional manifesto perikatan nasional melaka muafakat nasional dan perikatan nasional menteri umno dalam perikatan nasional mp perikatan nasional perikatan nasional negeri perak perikatan nasional negeri pahang perikatan nasional news parti perikatan telah menukar nama kepada barisan nasional pada tahun perikatan nasional vs muafakat nasional perikatan nasional office perikatan nasional org umno out of perikatan nasional perikatan nasional pas perikatan nasional pasir salak perikatan nasional parlimen perikatan nasional png perikatan nasional presiden pemuda perikatan nasional permohonan bakul prihatin perikatan nasional program bakul prihatin wanita perikatan nasional perlembagaan perikatan nasional pelancaran perikatan nasional terengganu pas perikatan nasional president perikatan nasional perikatan nasional qatar perikatan nasional quotes perikatan nasional quote perikatan nasional refugee perikatan nasional senarai calon perikatan nasional seats surat perikatan nasional

Кадры из видео
Terkini!! Kerajaan Baharu: Gabungan PN, BN, GPS, GRS Selepas PRU 15
Terkini!! Kerajaan Baharu: Gabungan PN, BN, GPS, GRS Selepas PRU 15
Terkini!! Kerajaan Baharu: Gabungan PN, BN, GPS, GRS Selepas PRU 15
Terkini!! Kerajaan Baharu: Gabungan PN, BN, GPS, GRS Selepas PRU 15
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Amar Husaini Ismail
2022-11-27 05:17:33

Allah maha mengetahui.. tahniah DSAI PM10

Mohamad Noor
2022-11-24 06:33:07

UMNO pengkhianat..kes mahkamah semua selesai..tiada tarik sokongan Klau jadi apa2 lepas ni..rasakan kan..

asrul azali
2022-11-23 15:49:59

Steady brader.GPS steady

Melayu Abang
2022-11-23 12:57:58

Pisces no war queen aisah dayang sofia royel johor riau eropa riau

Melayu Abang
2022-11-23 12:56:53

Nak tahu ceritanya lagi jom datuk hj muhidin yasin pm mlsia no1 yg ke10

Melayu Abang
2022-11-23 12:55:01

Mlm mlm dyam king yakudas menangis sendiri mengenangkan nasib diri ini dyam king haji dyam pemasuri mak haji dayang saodah dyam pemasuri mak haji zaharah ibu susuan masawawasan hadapan dyam pemasuri aisah mana dyam king popet isa almasih blm pulang dari langit ke7

Melayu Abang
2022-11-23 12:51:09

Duit duit duit punya pasal dyam king popet isa almasih jadi begini

Ismak Bin
2022-11-23 09:08:40

Pn membetuk kerjaan Malaysian tok abah.....bersih dari segala aspek rausah ...ekonami akn menjadi setabil di mata dunia...demi keshtraan raakyat kita semua one Malaysian tok abah🤲🤲🤲

Zack Rose
2022-11-22 23:12:39

Ha ha kerana tujuan peribadi masing2 sanggup ketepikan negara dan rakyat..

Muslimin Zainuddin
2022-11-22 22:40:38

Exsen jk tuk arh .. boleh tangga suatu hari klk

Zul Hafizi
2022-11-22 16:40:05

Pas dan bersatu saya raspek....bergabung dgn parti melayu untuk 5tahun lagi.tahun 2023 ekonomi mecabar...slmatkan malaysia

Sarimah Yahya
2022-11-22 14:59:36

DAP, MCA dan Gerakan tidak ada bezanya. Di luar saja nampak lain, tetapi di dalam semua sama. ketiga-tiga parti ini memperjuangkan kepentingan Cina. Untuk Parti politik Melayu pula, ianya tak sama. Semenjak tahun 1951, Melayu berpecah dan tidak bersatu hati dan jiwa. Hanya pada tahun ini sahaja barulah Umno, PAS dan Parti Pribumi Bersatu telah bersatu padu dan sehati sejiwa. Dan inilah yang menggerunkan DAP dan penyokong Cina mereka.

CoolStuff YT
2022-11-22 13:48:56

Puak reformasi mana ye? Dalam tiktok,youtube bkn main lagi, Sokong anwar lah, PH dpt berapa kerusi je wei, DAP yg dpt banyak kerusi, DAP yang monopoli kerusi parlimen dlm PH, Bukak otak sikit, Kalau anwar je yg jadi PM, Menteri semua chinese wei, Bkn aku nak rasis, Tapi nak malaysia jadi mcm singapore ke? Ini malaysia, Majoriti melayu, Takkan nak bagi chinese memerintah? Otak dah dicuci puak nii

Azhar Sappian
2022-11-22 11:46:55

youtube.com/results?search_query=%23tahniahpilihanpn #TahniahPilihanPN
Cuma jika PN memerintah, aku sebagai pemangkah dalam undian di Malaysia , X MAHU 4 ORANG INI saja dalam kerajaan PN hari ini , iaitu ?
1. No AZMIN ✖️
2. No ZURAIDA ✖️
3. No RINA HARUN ✖️
4. No FAIZAL AZUMU ( PEJA )✖️

Sebab utama mereka dah kalah
Bukan pilihan rakyat Malaysia
SEKIAN AHLI UNDI MALAYSIA🤌

Kamarudin hussin
2022-11-22 09:22:48

Dah basi

Aloy JR
2022-11-22 09:04:53

Assalamualaikum bang,lepas ni boleh tak update tentang kisah Mahsa Amini protes besar²an di Iran

GAL1LEØ
2022-11-22 07:40:20

mimpi ke?

yusri hashim
2022-11-22 06:52:31

Mereka - mereka Ini Akan Menjadikan Ekonomi Negara Bertambah Parah.

Wan Wan
2022-11-22 06:27:23

Ya Allah restuilah hajat kam

Что ищут прямо сейчас
HeiKazu bernardo silva skills phone apps yulaf lapası 雷诺 keyakizka46 rebels cafe musik Fail Videos same beef æ©‹ 표창 Millenium Мот FIFA 22 PACKS american cichlid латушко food in cebu калина foureira
Похожие видео
24.11.2022
[LANGSUNG] Sidang media Pengerusi Perikatan Nasional | 24 Nov 2022

[LANGSUNG] Sidang media Pengerusi Perikatan Nasional | 24 Nov 2022

20.11.2022
Pasca PRU15 | Anwar yakin diberi peluang perintah negara

Pasca PRU15 | Anwar yakin diberi peluang perintah negara

15.11.2022
Mengejutkan Anwar dan Zahid Disekolahkan Oleh Muhyidin di Johor

Mengejutkan Anwar dan Zahid Disekolahkan Oleh Muhyidin di Johor

24.11.2022
((LIVE)) Sidang Media YB Tan Sri Muhyiddin Yassin, Pengerusi Perikatan Nasional

((LIVE)) Sidang Media YB Tan Sri Muhyiddin Yassin, Pengerusi Perikatan Nasional

09.12.2022
Rahsia Disebalik Keislaman Shah Rukh Khan

Rahsia Disebalik Keislaman Shah Rukh Khan

30.01.2023
[SINAR LIVE] Dipecat UMNO: Lawan atau move on?

[SINAR LIVE] Dipecat UMNO: Lawan atau move on?

20.11.2022
Sidang media GPS berhubung sokongan pembentukan kerajaan PN-BN-GPS-GRS | 20 Nov 2022

Sidang media GPS berhubung sokongan pembentukan kerajaan PN-BN-GPS-GRS | 20 Nov 2022

22.11.2022
DARI ISTANA NEGARA : RUPA-RUPANYA INILAH SEBABNYA MUHYIDDIN TERGESA-GESA MENINGGALKAN ISTANA NEGARA.

DARI ISTANA NEGARA : RUPA-RUPANYA INILAH SEBABNYA MUHYIDDIN TERGESA-GESA MENINGGALKAN ISTANA NEGARA.

21.11.2022
Bentuk kerajaan: 'Semua MP BN wajib ikut keputusan Dewan Tertinggi'

Bentuk kerajaan: 'Semua MP BN wajib ikut keputusan Dewan Tertinggi'

03.11.2022
Pertembungan Perdana Menteri Ke 10 Malaysia

Pertembungan Perdana Menteri Ke 10 Malaysia

14.07.2021
11,079! APA MUHYIDDIN, AZMIN & ISMAIL TELAH BUAT!

11,079! APA MUHYIDDIN, AZMIN & ISMAIL TELAH BUAT!

21.11.2022
Orang Melayu Islam Dah Tolak DAP, Umno Nak Tolong DAP jadi Kerajaan? Saya Akan Lawan..

Orang Melayu Islam Dah Tolak DAP, Umno Nak Tolong DAP jadi Kerajaan? Saya Akan Lawan..

22.11.2022
Mahathir Keluar, Hadi Masuk (Mahathir out, Hadi In) A 40+ year rivalry which has divided Malaysia

Mahathir Keluar, Hadi Masuk (Mahathir out, Hadi In) A 40+ year rivalry which has divided Malaysia

23.12.2022
Fahaman Millah Abraham Di Malaysia

Fahaman Millah Abraham Di Malaysia

22.11.2022
PH, PN punca BN kalah, kenapa nak kerjasama?

PH, PN punca BN kalah, kenapa nak kerjasama?

23.11.2022
Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia

Baru Je Lepas Perjumpaan, Ramalan Ustaz Ni Berlaku Hari Ini.. Islam Akan Memimpin Malaysia

26.10.2022
2023 Toyota Crown Hybrid Max AWD Reviewed

2023 Toyota Crown Hybrid Max AWD Reviewed